از جمله حفاظهایی که برای نوع ها درب استفاده می شود، حفاظ درب آکاردئونی آهنی و مقاوم نام دارد. از این نوع حفاظ، اکثراً جلوی درب مغازهها، شرکتها و یا آپارتمانها بکار می رود. با توجه به اینکه ساختار این نوع از حفاظ، نسبت به سایر حفاظها سادهتر به نظر میآید، بیشتر مورد توجه قرار میگیرد. با اینحال از آنجایی که حفاظ درب آکاردئونی آهنی و مقاوم باید مستحکم باشد، جنس آن از آهن خواهد بود و به شکل پروفیل ساخته می شود، ضمن اینکه درون پروفیلها را از طرح و شکلهای عمودی و افقی پر میکنند تا مقاومت درب افزایش یابد. در ادامه قصد داریم در خصوص موارد مرتبط با این درب صحبت کنیم و توصیه می کنیم که اگر می خواهید به تازگی از آن استفاده نمایید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
همانطور که در بالا عرض کردیم، حفاظ درب آکاردئونی آهنی و مقاوم به منظور حفاظت از مکانهای مختلف نصب می شود، از این رو باید بسیار مستحکم باشد. با چنین شرایطی می توان ویژگی های زیر را برای دربهای آکاردئونی در نظر گرفت:
استفاده از حفاظ درب آکاردئونی آهنی و مقاوم نسبت به سایر دربها بعنوان حفاظ، حسن های بسیار مناسبی دارد. یکی از این حسنها به کم اشغال کردن فضا در هنگام باز و بسته شدن درب مربوط است. همچنین حفاظ درب آکاردئونی آهنی و مقاوم بسیار سبک است و به انرژی زیادی جهت باز و بسته کردن آن نیاز نداریم.
انتخاب حفاظ آهنی شاخ گوزنی در واقع دربرگیرنده نکات بسیاری می شود. زمانی که شما میخواهید یک حفاظ را انتخاب کنید باید بدانید که به درستی باید پول بسیاری خرج کنید تا بتوانید امنیت را الی مرز زیادی برآورده کنید. هرچقدر هم که شما خرج های اکثریت را برای حفاظ در عقیده بگیرید برگزیدن شما نیز گوناگون تر خواهد شد. البته باید بدانید که هزینه های اضافی هم خوب نخواهد بود. در این دسته شما را با عوامل کارساز در گزینش نوع حفاظ شاخ گوزنی آشنا کنیم. مزیت حفاظ شاخ گوزنی آهنی روی دیوار یکی از مهم ترین عواملی است که باید به آن دقت کنید.
مزیت حفاظ هم زیاد مهم است. شما باید امنیت و ایمنی حفاظ شاخ گوزنی را حفظ کنید. باید در این زمینه گزینش های خود را به دقت بررسی کنید. بلندی و وانگهی پیچیدگی هایی که در این گویه وجود دارد به شما اجازه خواهد عدل که کار خرید و فروش حفاظ شاخ گوزنی را به آسانی انجام دهید. اگر شما حتی در یک محل امن هم در میان شهر حیات کنید دست شما باز است که حفاظ های ساده ای همانند حفاظ های سرنیزه ای بهرهگیری کنید.
امروزه از انواع مختلفی در ها استفاده می شود که شاید مهم ترین استفاده از آن ها در درب های ویلاها باشد. آیا شما هم با انواع درب ویلایی فرفورژه آهنی و فلزی زیبا و مقاوم آشنایی دارید و می دانید که از چه جنس هایی ساخته می شوند؟ درب ویلایی فرفورژه آهنی و فلزی زیبا و مقاوم هم میتواند از جنس آهن باشد و هم از جنس چارچوب های چدنی و یا فرفورژه. در این بخش با ما همراه شوید تا شما را با انواع درب ویلایی فرفورژه آهنی و فلزی زیبا و مقاوم آشنا کنیم.
درب های حیاطی فرفورژه از چارچوب هایی ساخته شده اند که شکل ظاهری آن ها را برخلاف انواع درب های مدرن پیچیده تر می کند. البته این نوع درب ها معمولا برای ساختمان ها استفاده دارند و متفاوت از درب های ویلایی هستند.
البته انواع درب ویلایی فرفورژه آهنی و فلزی زیبا و مقاوم یکی نیست و شما میتوانید انواع مختلفی از آن ها را مشاهده کنید که در واقع برای ویلاها مورد استفاده قرار می گیرند. باید بدانید که انواع مختلف درب ویلایی فرفورژه آهنی و فلزی زیبا و مقاوم ویژگی های متفاوتی دارند و همین هم باعث می شود که استفاده از آن ها در مناطق مختلف متفاوت باشد.
برای مشاوره با کارشناسان حفاظ سازه در تماس باشید
منبع : خبرگزاری آفتاب
https://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/6595159:BlogPost:23414505 |
تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD
نوع دوربین مداربسته به کار گرفته شده در هر جایی، وابسته به نوع آن مکان می باشد. هر کدام از دوربین های مداربسته از نظر رزولوشن متفاوت هستند که کیفیت HD و FULL HD رایج ترین و با کیفیت ترین آنهاست. در ادامه به مقایسه این دو کیفیت در دوربین های مدار بسته می پردازیم.
فرمت پخش HD در دوربین مدار بسته
High Defenition که به اختصار HD خوانده می شود از لحاظ لغوی به معنای کیفیت بالا می باشد. HD در واقع بیان کننده رزولوشن ???*???? پیکسل است که اصطلاحا به آن رزولوشن 720 نیز گفته می شود.
در مقیاس مگاپیکسلی رزولوشن 720 تقریبا برابر با 1 مگاپیکسل در نظر گرفته می شود. اعداد 720 و 1080 معرف رزولوشن های افقی هستند. در نتیجه، دوربین های HD با رزولوشن 720p می توانند تصاویری با کیفیت 1280×720 پیکسل ارائه کنند.
از لحاظ کارایی، کیفیت HD ، کیفیت قابل قبولی در دوربین های مداربسته محسوب می شود. در این دوربین ها امکان زوم کردن و مشاهده جزئیات سوژه ها به صورت جزئی امکان پذیر است.
البته همانطور که قبلا گفتیم؛ هر چه کیفیت تصاویر کمتر باشد فضای کمتری را هم اشغال می کند و به پهنای باند کمتری نیز نیاز دارد. این یکی از مهترین دلایلی است که استفاده از دوربین های HD را رایج کرده است.
فرمت های HD در اسکن های مختلف:
720p ( 720×1280 – 720 lines, progressive scanned
1080i (1080×1920 – 1,080 lines, interlaced scanned
1080i (1080×1920 – 1,080 lines, progressive scanned
لازم به ذکر است که تعداد خطوط/پیکسل ها و نوع اسکن مهم است چرا که هر چه تعداد این خطوط/پیکسل ها بیشتر باشد تصویر با کیفیت تری خواهیم داشت. نوع اسکن ذکر شده نیز در واقع بیانگر تکنولوژی بکار رفته در چیپ تصویر است.
تفاوت فرمت HD و Megapixel
در حوزه مگاپیکسل می توان هر دوربین مداربسته ای را که دارای رزولوشنی بیش از یک میلیون پیکسل است، یک دوربین مگاپیکسل محسوب می کرد. با این حال فرمت HD نیز با کمی اختلاف می تواند زیر مجموعه ای از مگاپیکسل باشد.
در بازار سیستم های نظارت تصویری و مداربسته کمترین رزولوشن در محدوده مگاپیکسل، رزولوشن 1.3 مگاپیکسل است که مقدار آن برابر با 1280×1024 پیکسل (یا 1.3 میلیون پیکسل) می باشد. با پیشرفت تکنولوژی در حال حاضر نیز شاهد دوربین هایی با رزولوشن 10 مگاپیکسل در بازار هستیم.
با توجه به توضیحات گفته شده از لحاظ فنی دوربین مداربسته با کیفیت HD، جزء دوربین های مگاپیکسلی محسوب نمی گردد اما از لحاظ عرفی آن را جزو همین دسته می شناسند.
مزیت مهم
یکی از مزایای مهم دوربین مدار بسته HD این است که به راحتی می توان آن را جایگزین دوربین های آنالوگ قدیمی و تیوی لاینی نمود. چون این دوربین ها با سیستم های NTSC یا PAL کاملا سازگار هستند می توان بدون هیچ هزینه اضافی سیستم امنیتی خود را ارتقا بدهید.
دوربین مدار بسته Full HD
فرمت Full HD برابر با ????x???? پیکسل می باشد که تقریبا معادل با 2 مگاپیکسل است. طبیعتا دوربین مدار بسته Full HD دارای کیفیت تصویر بالاتری نسبت به دوربین HD می باشند.
از این رو؛ دوربین های Full HD برخلاف HD کیفیت بالاتری دارند و جزییات در آنها به راحتی قابل مشاهده است. اما به همان میزان نیز فضای بیشتری از هارد و پهنای باند را نیز اشغال می کند.
تفاوت دوربین مداربسته HD و Full HD
کیفیت تصویر
مهم ترین تفاوت میان دوربین های HD و FULL HD وضوح تصویر یا همان رزولوشنی است که در تصاویر آنها نمایان می شود. به همین دلیل پیشنهاد می شود برای مکان هایی که از نظر امنیتی حساسیت بالایی دارند از دوربین های FULL HD استفاده شود.
پهنای باند و فضای ذخیره سازی
همانطور که گفتیم در دوربین های مداربسته هر چه کیفیت تصاویر بالاتر باشد حجم آنها نیز بیشتر می شود. در نتیجه برای انتقال آنها به پهنای باند بیشتری نیاز است. بالطبع فضای بیشتری هم برای ذخیره سازی نیاز دارد.
محیط های مناسب برای استفاده از دوربین مدار بسته HD و FULL HD
هر دو مدل را می توان در محیط های داخلی و خارجی به کار برد. اما در محیط هایی که میزان نور آن پایین است بهتر است از مدل FULL HD استفاده کرد تا کیفیت تصاویر بهتر نمایش داده شود.
قیمت
کیفیت دوربین های FULL HD تقریبا 2 برابر کیفیت HD است، از طرفی FULL HD ها به دستگاه NVR قوی تری نیاز دارند. به همین دلیل دوربین های FULL HD نسبت به HD گرانتر هستند. از سوی دیگر برای مشاهده تصاویر به همان کیفیت ضبط شده نیاز به مانیتورهای با کیفیت است که عامل دیگر افزایش هزینه است.